Babor

Ons verhaal

Babor

Babor, een pionier sinds 1956 in medische huidverzorging, vormt de ideale partner voor Chamyr, waar het doel centraal staat om huidverbetering te bevorderen. Met een duurzame en professionele benadering heeft Babor meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van uiterst doeltreffende oplossingen voor elk huidtype, bevestigd door dermatologische experts wereldwijd.

Als een internationaal toonaangevend merk in professionele cosmetica, blijft Babor, als een familiebedrijf van de derde generatie, zijn toewijding aan kwaliteit handhaven. De gehele cyclus van onderzoek, ontwikkeling en productie vindt plaats in het hoofdkwartier in Aken, Duitsland. Dit waarborgt niet alleen wetenschap, precisie en werking, maar ook een diepgewortelde kwaliteitsbelofte van idee tot het kant-en-klare product.

Babor biedt een uitgebreid assortiment thuisverzorgingsproducten, waardoor klanten van Chamyr hun resultaten van instituutbehandelingen kunnen behouden. Deze synergie tussen professionele behandelingen en hoogwaardige thuisverzorging maakt Babor een perfecte match voor Chamyr, waar het streven naar resultaatgerichte huidverbetering hand in hand gaat met de hoogwaardige producten van Babor.